Frames

Frames

Buiten het bereik van ieder ander presentatie middel.rahmen

Met het Achte systeem bereikt u een prachtige presentatie van uw uiting, zonder een storende frameconstructie. Fantastische, kreukvrije textielprints en onze demontabele frames, houden uw presentatie licht en draagbaar. Dit tot indrukwekkende afmetingen, welke elders alleen permanent gemonteerd kunnen worden.

 

textildruckUnieke wisselmethode voor nog meer flexibiliteit

In minuten gemonteerd of gedemonteerd, verpakt of van doek gewisseld.

Een blik op de achterkant verraad het geheim: het frame wordt in enkele minuten in elkaar gezet door het doordachte snel systeem. En zijn daardoor snel gereed voor gebruik. De afgewerkte textiel prints zijn eenvoudig op te spannen. Na gebruik eenvoudig uit te nemen, hierdoor makkelijk te transporteren, te bewaren en te hergebruiken. Ook doekwissels zijn in enkele minuten te realiseren. Op verzoek voorzien wij de frames van ophangsystemen. Het Achte systeem staat voor eenvoud, lichtgewicht, precisie en grote flexibiliteit.

Textiel print op spanning!!rahmen-stoff-ecke

De textiel prints zijn eenvoudig en kreukvrij te monteren.

Gladde randen en hoeken onderstrepen uw reclame boodschap, zodat niets de aandacht hiervan afleid. Door een modern machinepark worden de profielen zo behandeld dat uw boodschap in het middelpunt staat.

 

rahmen-stoff-ecke-detailPerfect sluitend!!

Met hoeken en randen op de juiste plaats.

Onze hoge kwaliteit kunnen we garanderen door de handarbeid van onze geschoolde mensen. Daardoor krijgt u passende frames van de hoogste kwaliteit. Maak uw keuze uit de verschillende profielen, verschillende verlichtings methoden en speciale vormen tot enorme afmetingen. Door het grote assortiment zijn wij in staat om uw wensen uit te voeren. Neem contact met ons op!

Recente berichten