Lichtplafonds

Een compleet lichtplafond of met lichtvlakken!Naamloos12

Met het Achte systeem kunt u complete lichtplafonds of lichteilanden creëren. U kunt zo delen van het plafond accentueren of deze geheel verlichten.

Creëer uw eigen lichtplafond met een motief!

Transformeer uw kamers met een beprint lichtplafond.

Een lichtplafond zorgt voor een gelijkmatige verlichting in een ruimte. In tegenstelling met losse lampen is de ruimte egaal verlicht zonder schaduw plekken. Constructieve problemen zoals hinderlijke leidingen en balken of beschadigingen worden achter het plafond weggewerkt. Met uw eigen motief of foto krijgt de ruimte een geheel nieuwe uitstraling.

Foto 06.04.12 14 08 48Ideaal voor winkel, buro’s en showrooms!

De gekozen LED-verlichting zorgt voor een langdurige en probleemloze verlichting. Tevens bespaart u op het stroomverbruik tot 30% ten opzichte van traditionele verlichting!  Indien gewenst kunt u de verlichting dimmen. Ook is het mogelijk om de kleur van de RGB-LED te veranderen waardoor u de sfeer in de ruimte kunt aanpassen. De gebruikte textieldoeken zijn natuurlijk B1 gecertificeerd en daarom ook geschikt om in openbare ruimtes toe te passen.

Muziek!

Achter het plafond kunnen zonder problemen luidsprekers worden gemonteerd. Op deze wijze kunt u de ruimtes met passende muziek inkleden. Zonder dat er hinderlijke luidsprekers in het zicht zitten.

Snel wisselen zonder gereedschap!Foto 06.04.12 14 29 32

Wilt u het motief wisselen, dan is het mogelijk om het doek zonder gereedschap te wisselen. Dit in tegenstelling tot een traditioneel spanplafond waar dit alleen kan door geschoold personeel. Het wisselen kunt u zelf, zonder handleiding of scholing!

Advies en service

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om een lichtplafond bij u te realiseren. Aangepast aan uw wensen met betrekking tot het licht, de hoogte van het plafond en gekozen motief, maken wij een passende offerte. U kunt kiezen voor zelf montage en indien gewenst kunnen wij ook dit voor u uitvoeren.

 

Recente berichten