Displays

Achte Displaysaufsteller-gebogen

Mobiel maar toch stabiel!

Met de profielen van het Achte systeem zijn vrijdragende hoge constructies mogelijk. Deze kunnen een maatvoering hebben van wel acht meter hoog. Een stabiele voet en een laag eigen gewicht van de profielen in combinatie met een hoge stijfheid, maken dit mogelijk. En toch blijven de frames makkelijk te demonteren en te transporteren,, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Ook het wisselen van de textielprint is kinderlijk eenvoudig.

Draaiende Displays!drehbares-display-2

Rondom zichtbare reclame uitingen. Ook in de meest drukke omgeving vindt uw oog in een fractie van een seconde bewegende objecten. Maak gebruik van dit effect voor uw reclame uitingen, op roterende displays.

Wij bouwen displays met motoren of nog eenvoudiger, handmatig draaibaar. Stevige voeten zorgen voor de nodige veiligheid. Ook extra grote afmetingen kunnen gerealiseerd worden. Hoogtes van enkele meters zijn geen probleem en echte eyecatchers. Praat met ons!

Ook bouwen we verlichte displays. Hierover vindt u meer informatie onder menu “verlichte displays”

Roomdivider!paravent

Roomdividers voor alle gelegenheden.

Roomdividers creƫren ontspanningsruimten, sfeer, verdelen ruimtes en dienen als achtergrond. De Achte schermen zijn bijzonder licht en stabiel. Met de speciaal voor u gemaakte textielprints zorgen de schermen voor het gewenste effect op de beurs of in uw winkel of kantoor.

Wij zijn ook uw partner voor speciale opdrachten. Wij bouwen roomdividers tot wel vier meter hoog en indien gewenst zelfs nog groter. En toch blijven onze schermen licht en flexibel inzetbaar. Neem contact met ons op!

Recente berichten